Uitslag van ons spelleke... - Reisverslag uit Alice Springs, Australië van Conny en Koen Jacops-Huybrechts - WaarBenJij.nu Uitslag van ons spelleke... - Reisverslag uit Alice Springs, Australië van Conny en Koen Jacops-Huybrechts - WaarBenJij.nu

Uitslag van ons spelleke...

Blijf op de hoogte en volg Conny en Koen

25 Maart 2008 | Australië, Alice Springs

Dinsdag 25 maart 2008:

Dag lieve mensen allemaal!!!

Hopelijk vonden jullie het zaterdag allemaal plezant en hebben jullie ons duidelijk kunnen zien!? Wij vonden het in ieder geval heel tof!!! Spijtig toen het gedaan was...

Waar we al een beetje schrik voor hadden, is dan toch nog wel gebeurd ook zeker...:-) Tasmania is zeker en vast ook een staat van Australie!!! Dat wisten we wel, maar we wilden het ni moeilijk maken... Want het is eigenlijk een eiland, ligt dus niet vast aan het GROTE Australie. En we hadden gedacht dat de mensen toch gewoon de zes bekendste staten gingen antwoorden... Niet dus:-))) We vinden het echt wel raar dat de meeste NORTHERN TERRITORY vergeten waren! Wel grappig eigenlijk.

Na lang beraad en vele discussies heeft de jury beslist dat is GEERTJE de winnaar is!!! Uiteindelijk was hij de eerste en enige dat heeft verbeterd en ze dan ook ALLEMAAL heeft opgenoemd.

Dus Geertje, uw winnaars verrassingske krijgt ge als we terug zijn he!!!

Kristel, Werner, Sas en Ben, omdat jullie ook zo goed hebben meegedaan krijgen jullie ook een troostprijske!

Het was door onze eigen fout dus een beetje verwarrend...:-)))
MAAR het belangrijkste is eigenlijk wel dat jullie ons allemaal nog eens `live` gezien hebben he!!!

BTW We hebben nog foto`s en uitleg bij de foto`s bijgeplaatst!!! Gisteren gingen ze hier sluiten, vandaar.

Dikke kussen
Conny en Koen

• 25 Maart 2008 - 09:44

Sonja En Rudi:

dag alletwee,
    allé,geertje zal content zijn,maar het is zoals ge zegt:het was leuk om jullie eens life te zien. nog veel plezier en tot de volgende.xxxxxxxxxmama

• 26 Maart 2008 - 13:00

Werner:

Hoi Conny en Koen of nu beter Tarzan & Jane en co!! :lol:

Amai zeg wat een fantastisch mooie zonsondergang in Broome!

Moet echt zalig zijn zo relaxen op de camping met ne lekkere chocoboterhammeke erbij hé! :D

Mooi standbeeld van de goudmijnwerker en held Russian Jack in Halls Creek!
    Holala dat enorm groot en gigantisch stuwmeer “Lake Argyle “ is ook echt prachtig om te zien hé en een Fantastisch mooi uitzicht die lookout in bukbukluk!

De Argyle Diamond Mine is de grootste diamantmijn ter wereld. (1/3de wereldproductie)
    Die grotschilderingen van de Aboriginals in Kakadu echt mooi seg!

En gaan jullie Crocodylus Park van Darwin ni bezoeken want hier zijn meer dan 10.000 krokodillen te zien in alle maten van het zojuist uit het ei gekropen kleintje tot het prachtexemplaar van meer dan vijf meter lengte!!

Alle aan de wasserette voelde Misty – alias Calamity Jane zich ook al héél stoer. :biggrin:

Amai seg Sweetheart diene reuzen zoutwaterkrokodil van 7,5 m is wel keicool :cool:
    O dat is inderdaad héél spijtig van de inselberg “ Mount Connery!!

Devils Marbles "knikkers van de duivel" herbergt een formaties van wonderlijke, natuurlijk geronde stenen is een betoverend gezicht!

Die hongerige hondjes heb je al goed opgevoed Conny of misschien beter das goe gevonden se heilige Francesca van Assissi! :biggrin:

Hier eindelijk de echte Royal Flying Doctors daar ben ik ne echte fan van se!!

Dat is echt ongelooflijk gezichtsbedrog hé diene leuke foto van Oeps, Conny bijna in de afgrond se!

En ja ik heb de wallaby gevonden op de rocks!! :lol:

Ik wens jullie nog héél véél geluk "on the road" and a lot of fun in the sun!! :biggrin:

Veel liefs und liebe Grüße,

Werner Xxx

• 28 Maart 2008 - 11:39

Jeanke De Visser:

spijtig , ik had klanten in de winkel...

• 28 Maart 2008 - 13:40

Wendy:

hey conny en koen
    hartelijk dank voor u brief dat u heeft geschreven naar moeke en vava (henricus en maria servranckx).

ik wou laten weten dat het nog altijd goed gaat met moeke en vava. overlaatst was moeke hare portefeuille gestolen op de bus toen ze naar mechelen ging maar die is ondertussen teruggevonden in een brievenbus. haar geld was toen wel gestolen maar voor de rest heeft ze alles terug.

in het begin van de week was het hier aan het sneeuwen. het heeft hier toch een paar dagen gesneeuwd wel raar sneeuw met pasen maar het heeft wel efkes wit gezien. voor de rest van de week was het met periodes aan het regenen.

ik wou nog een foto van moeke en vava doorsturen maar ik zie niet direct iets hoe je dat kunt doen.ze zullen blij zijn mocht je terug bij hen komen :-)

hopelijk amuseren jullie daar wat. volgens de foto's ziet het daar wel mooi uit. allé nog veel plezier gewenst.

tot binnenkort

groetjes van iedereen hier

• 28 Maart 2008 - 22:13

Eugeen En Hilde:

Een dikke proficiat voor Geert. Het was wel plezierig zo live een spelletje te kunnen spelen met jullie, en de snelste heeft gewonnen!!!!!

Een beetje uitleg met de foto's is altijd interessant om alles beter te kunnen inbeelden.

Geniet nog van jullie reis en take care!!!!

Groetjes.

• 29 Maart 2008 - 12:53

Tina:

Hallo Conny en Koen,
    Wanneer beginnen jullie aan de terugreis en hoe hebben jullie die gepland?
    Nu nog even met volle teugen snoepen van al wat mooi en goed is..
    We zullen wel blij zijn jullie terug te zien.Veel groetjes

• 01 April 2008 - 08:22

Dorien:

hey conny en koen

alles goed? heb eens een vraagje, ik weet het dat het nog maar een maand is. en ik weet da ge al iets hebt moete doen vo mij die cd's ma ik wil er nog ene hebbe van die madam, ma die zingt nu alleen en ni van die serie, zou je die nog kunne meebrenge?? ik zal de titel geve van de cd:

dit is de titel
    Intimate Portrait -
    Bec Lavelle

het is een rode hoes en die zangeres zit in ne zetel me ne hoed op. er staan 12 liedjes op en het eerste is Many Things en het laaste is Memphis zo weet je wat meer van die cd :p

mercikes nog is he en tot de volgende, laat je iets wete op je site dat je die gaat meebrenge??? ale amuzeer je nog.
    Dorien :p